maanantai 17. maaliskuuta 2014

Lisätietoja edelliseen kirjoitukseen.

Noniin nyt taas lisätietoja tänne blogin puolelle kun tässä kerkeen kirjottamaan. 

Elikkä Evelyn laitettiin sairaalaan osastolle. Diagnoosina rs-virus joka siis on flunssa virus. Siihen ei ole valitettavasti lääkettä, koska on virus peräinen. Se on vaarallinen pikkuvauvoille, koska se tekee vauvoille hengitysvaikeuksia :(

Ollaan oltu nyt kaksi yötä täällä. Evelyn saa lääkettä ja lisähappea sillontällön. Kerrankin voin sanoa, että meidän sairaalassa tää tauti otettiin tosissaan ja olen todella tyytyväinen tähän hoitoon. Evelyn on mennyt jo parempaan suuntaan. 

Tänään lääkäri kävi tutkimassa Even. Keuhkot kuulostivat jo paremmilta mutta toinen korva oli hieman samea. Korvatulehdus voi siis olla jälkitautina tähän sairauteen . Tänään Evelynille laitetaan vielä tippa, jotta hän saa ruokaa, koska tavallisesti kipeenähän se ruoka ei oikein maistu kenellekkään! Huomena sitten katsotaan korvat uudestaan ja mietitään milloin päästään kotiin sairaalasta :)

Kävin samalla itse lääkärissä eilen ja mulla todettiin myös tämä rs-virus. Voin sanoa, että vauvasta tää varmaan tuntuu ihan kamalalta kun mustakin jo tuntuu. Olenhan sentään jo aikuinen. Sattuu joka paikkaan. Kurkkuun, jäseniin ja KORVIIN!! Kuumettakin on iltaisin ja öisin. Ja voi luoja tätä yskän ja rään määrää :(

Lisää kirjottelen kun tulee jotain tietoja. Nyt haluan keskittyä vaan siihen, että Evelyn paranee mahdollisimman hyvin.

3 kommenttia:

  1. hyvä et otettiin tosisaan, ja et eve voi jo paremmin! kiva, sullaki se :o koittakaahan parantuu:)

    VastaaPoista
  2. Nikmpä kerrankin TÄÄLLÄ sairaalassa : D joo mulla sama tauti mut aikuisilla se vaan on normi kuume flunssana. Jälkitaudit tietenki samoina korva-ja silmätulehdus. Mitään muuta en toivo ku vaan että eve paranee ja että ei tulis korvatulehdusta kummallekkaan meistä..

    VastaaPoista