keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Eilinen yllätys ja tämän päivän muskari :)

Noniin yllätys onnistu Aleksille :D Niinkun jo mainitsinkin, halusin yllätää Aleksin synttäreiden kunniaksi. Mä en yleensä siis kokkaa mitään erikoista tai hienoa, koska en osaa ::D Nyt kuitenkin mä tein Aleksille sellaisen yllätyksen, että ostin sille ekaksi vähän vaatimattomamman synttärilahjan ja panostin tällä kertaa ruokaan.

Tein pääruuaksi lehtipihvejä, lohkoperunoita ja fetasalaatin :) Jälkkäriksi väsäsin suklaisen mansikka-juustokakun nam :p Se oli kyllä T-O-D-E-L-L-A hyvää! 

Ruuan jälkeen syötiin vielä mansikoita, jotka olin upottanut sulatettuun suklaaseen :) Ne nyt eivät ollut ihan sen näköisiä kuin ohjeen kuvassa, mutta hyviä ne silti oli. Juotiin myös Fresita lasilliset kynttilöiden valossa ♡♡ 

Hyvä päivä siis ♡ Ja pääasia, että Aleksi tykkäsi..

Valitettavasti tajusin, että en kerennyt ottamaan kuvia mistään eilen. Mutta saatte nyt tälläisen kuvattoman kirjoituksen tällä kertaa.

Nyt sitten tämän päivän kuulumisiin. Me siis oltiin Evelynin kanssa tänään ekaa kertaa muskarissa. Evelyn tykkäsi todella paljon nähdä kaikkia uusia vauvakavereita, ja äiti tykkäsi myös muskarista, me aiotaan kyllä jatkaa tota. Mun isän vaimo elikkä Evelynin "mummi" maksoi meille kolme ensimmäistä kertaa muskariin Even 6 kk lahjaksi jo vähän etukäteen. Ajattelin, että me kyllä jatketaan muskaria myös sen jälkeen kun tuo ryhmä loppuu, jos vaan mahdutaan uuteen ryhmään :)

Voin suositella tuota muskaria ihan kaikille, kenellä on pieniä lapsia.

Mites onko teidän lapset muskarissa? Ja oletteko pitäneet siitä? 

2 kommenttia:

  1. kuulostaa kivalta toi ylläri :P Eli tervetuloa vaan kokkailee tännekkin ;) hahah
    me ei olla muskarissa käyty kun Helmi on sen verran vilkas tapaus et kun oltiin esim avoimessa päiväkodissa ja siellä oli musiikki hetki niin ne päiväkodin hoitajat pyysi meitä poistumaan ulkopuolelle sen musiikki hetken ajaksi koska helmi ei malttanut olla paikallaan.. raivostuttavaa! Joten en tosiaan oo lähtenyt mihinkään muskareihin tai muihin :D

    VastaaPoista
  2. No joo Aleksi ainakin tykkäs ja oli siinä sitte jotain romanttistakin ripaus mukana, mut siitä en täällä blogin puolella kyllä huutele :`D. Noo mähän en siis oo mikään taifokas kokkaaja mut ehkä mä voin joskus sulle tollasen suklaajuustokakun vääntää nyt kun osaan kerran ::D haha ai kauheeta ::D Miten ne sillain muka voi ajaa pois :D??

    VastaaPoista