sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Sunnuntai synttäreitä ja muuta :)

Nyt ehtii taas kirjottamaan kun sain Evelyninkin hetki sitten untenmaille :)

Meillä oli tänään kiva päivä Aleksin ja Evelynin kanssa. Ihan aamusta me vietiin Even kanssa Aleksille aamupala sänkyyn, koska Aleksi täytti tänään vuosia ♡ Synttäreitä me vietetään vasta 7-päivä kavereiden kesken ja tiistaina mä olen järkännyt Aleksille yllärin kotiin :) Ei mitään ihmeellistä, mutta uskon Aleksin pitävän siitä :D Täällä tietenkään en aio sitä kertoa ihan vaan sen takia, että Aleksi innostuu välillä lukemaan mun blogi kirjoituksia :D 

Aleksin synttäreillä kävi kuitenkin sen äiti, isä ja jotkut tutut. Me ei niitä Aleksin kanssa hyvin tunneta, mutta Aleksin äidin ja isän kavereita kuitenkin. Juotiin kahvit ja teet jne.. Evelyn oli kyllä keskipisteenä vaikka Aleksi olikin synttärisankari :D 

Synttärikahvittelun jälkeen me pistettiinkin Eve jo päikyille ja lähdettiin tohon ulos vähän. Naapurissakin oli väsätty Aleksille kakku synttäreiden kunniaksi :D (mun siskon lapsi oli innostunut leipomaan). Kakkaukahvien jälkeen me lähettiinkin ajelemaan autolla ja sitten päätettiin lähteä kävelylle.

Ettepä koskaan arvaa missä Eve oli ekaa kertaa ja kuinka hauskaa se hänen mielestään oli?? KYLLÄ! Evelyn oli VAUVAKEINUSSA!! Voi sitä ilon ja riemun määrää. Ihanaa kun toinen on niin onnellinen ja niin pienestä ♡ 



Keinumisen jälkeen me päätettiinkin Aleksin kanssa lähtee juoksulenkille tohon meidän läheiseen metsään. Siellä meni noin 45 minuuttia. Tekee muuten harvinaisen hyvää käydä juoksemassa ja mennä sen jälkeen suihkuun :) Mä olen siis oikeesti alottanut nyt kuntoilemaan ja mulle läheisin laji on juuri tuo juokseminen. Se on jotenkin ihanan rentouttavaa. Käyn vähintään neljä kertaa viikossa lenkkeilemässä ja se on oikeesti hyvä tunne kun joka kerta pääsee juoksemaan pidemmälle ja pidemmälle kun kunto kasvaa :) 

Eipä tässä kai muuta tällä kertaa. Meillä on Evelynin kanssa huomenna maitoaltistus osa kaksi :D Saa nähdä käykö paremmin kun viime kerralla :) 

Nyt kaikille kuitenkin hyvät yöt ♡

                       ♡-Riikka

2 kommenttia:

  1. ihania tommoset yllärit! :)) mäkin mietin kovasti mitä järkkäisin ylläriks J:n 23v synttäreille jotka olis ens kuussa! jotain kivaa täytyy kehittää :)
    voooi kun suloinen eve, näyttää niin pikkuruiselta tossa keinussa <3 :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii :)) Kauheen vaikeeta keksiä aina jotain synttärilahjaa ja yllätyksiä :D Aleksillakin on kaikkee mitä se tarvitsee niin nyt teen vähän erilaisen jutun tälläkertaa :)

      Joo sitä se olikin pieni tohon keinuun :D Mutta naurua piisas :D

      Poista