maanantai 9. kesäkuuta 2014

Viimeinen maitoaltistus kerta.

Mäpäs tulin nyt kirjoittelemaan teille tän maitoaltistuksen loppuunvedon mikä meillä oli eilen.

Elikkä siis Evelynille tuli tästä A:maidosta ihottumaa kasvoihin ja vähän muuallekkin kehoa. (Tai niin me ainakin luultiin)
B:maidosta ei tullut mitään.

Nyt kysymys kuuluukin, että mitä ihmettä??

Evelynillä ei todettu maitoallergiaa. A-maito oli apteekin Pepti 1 korviketta ja B-maito oli Pepti+Nan korviketta. B-maidosta allergian olisi pitänyt tulla EI A-maidosta. Mä en osaa sanoa olenko iloinen vai surullinen siitä, että mitään ei ollut. Okei olen todella tyytyäinen siitä, että Eve saa syödä maitotuotteita. Se helpottaa todella paljon kaikkien meidän elämää, mutta mistä se ihottuma ja vatsa kivut Evelynille sitten tuli??

Sitä ei tiedä lääkärit, eikä me Aleksin kanssa. Mitään uusia ruokia me ei olla Aleksin kanssa aloitettu Evelynille, joten niistä ei ole voinut ihottumat ja vatsakivut johtua. Nyt kuitenkin perjantaihin saakka mennään Nan korvikkeella ja jos Nannista tulee oireita tai jotain muuta omituista, varaan soittoaikaa maanantaille ja lääkärit alkavat tutkimaan asiaa tarkemmin.

Lääkäri epäili, että Evelynin masu on jo tottunut Nan-valmisteeseen, koska Eve on kasvanut kahden kuukaden aikana ja suolisto on ns. parantunut/vahvistunut koliikista, joka Evellä oli ihan vauvana. Kaksi kuukautta annoimme apteekin Pepti- valmistetta.

Noh nyt kuitenkin ollaan tyytyväisiä siihen, että Eveltä ei löydetty maitoallergiaa ja me voidaan jatkaa elämääme "normaalien" maidollisten tuotteiden parissa.

2 kommenttia:

  1. Varmasti hämmentynyt olo mutta hyvä että allergiaa ei kuitenkaan ollut! :) Jeee

    VastaaPoista