tiistai 19. elokuuta 2014

Muskari.

Meillä alkoi eilen muskari taas näin kesäloman jälkeen :) 

Tällä kertaa muskari olikin eripaikassa kuin viimeksi ja muskarin vetäjä oli eri ihminen. Evelyn nautti taas täysin kun sai olla mukana laulamassa, soittamassa ja leikkimässä. 

Uusia kavereitakin morjestettiin, päälimmäisenä Oliver poikaa, jonka kanssa Evelyn tuli toimeen todella hyvin. 

Muskari erosi viime muskarista hieman, sen eri lauluilla ja leikeillä + alku- ja loppu rukouksilla, joita ei viime muskarissa ollutkaan, vaikka seurakunnan järjestämä musiikkileikkikoulu onkin. 

Muskarin vetäjä oli todella mukava ja paneutunut työhönsä. Ehkä kuitenkin edellisen muskarin opettaja oli se meidän suosikki, noh kaikilla on tähän omat mielipiteensä :) 

Yhtään tuttuja edellisestä muskarista ei ollut. Kaikki kasvot olivat uusia. Noh kiva kuitenkin niin. Täällä jopa saatiin vanhemmatkin oikeesti juteltua, eikä vaan tuttavat jutellut keskenään. 

Me ollaan muutenkin Even kanssa ainoat tässä muskarissa jotka tulevat junalla toisesta kaupungista. Muut ovat saman kaupungin ihmisiä, missä musiikkileikkikoulu järjestetään. 

Olettekos te olleet muskarissa? Tykkääkö lapsenne? Jos olette mikä on kivointa teidän ja lapsienne mielestä siellä? 



                     <3  -Riikka

2 kommenttia:

  1. oi tommonen muskari juttu olis kiva varmaan helmillekin kun musiikista ja soittimista tykkää kuiteski, ainut vaan et tollanen paikallaan oleminen ei oo hallinassa tolla likalla :D
    kiva että eve sai kaverin sieltä kuiteski heti :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei haittaa jos siellä telmii :D ei tarvii paikoillaan istua. Monet ei pysy paikoillaan :D ja yleensä siinä käy niin, että kun muut on paikallaan niin itsekkin jaksaa keskittyä paikalla oloon. Ainakin Evelyn :)

      Poista