sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Eilisen ja tämän päivän jutut.

Eilen mulla ja Aleksilla olikin lapsi-vapaa päivä nimittäin Evelyn pääsi yökyläilemään pappansa luokse. Heillä oli mennyt tosi hyvin ja Evelyn oli ollut kuin naantalin aurinko koko ajan :D Meillä Aleksin kanssa oli kyllä beibiä todella ikävä.. Evelyn tuskin ehti meidän perään kamalasti ikävöidä touhutessaan papan, mummipuolen ja sedän kanssa :)

Noh mepä vaihdettiinkin vapaalle ja lähdettiin istumaan iltaa Evelynin kummisedälle ja hänen tyttöystävälleen jotka siis ovat minun ja Aleksin ystäviä :)

Baari-iltaa ei ollut tällä kertaa eikä juotu kuin yhdet sommersbyt. Pizzaa tehtiin ihan omin pikku kätösin pohjasta lähtien itse.. Kyllä se pizza koulu arvosanoilla kaikilta sai vähintään sen ysi puolen, oli sen verran herkullista!!

Pizzan jälkeen laitettiinki buzz-peli pyörimään ja hauskaa oli. Karkkia ja sipsejä tuli syötyä kyllästymiseen saakka :D Aleksin kanssa kuitenkin lähdettiin kotiin jo 21:00 aikaan viettämään iltaa yhdessä. Yhdentoista maissa oltiinkin jo nukkumassa :D Ei vanha vaan enään jaksa!  

Tämä päivä meillä menikin expert expo messuilla, jotka kyllä olivat meidän mielestä aikamoinen pettymys viime vuotisiin messuihin verrattuna. Tämä äiti sai myös olla illan yksin ja tehdä omia juttuja kun Evelyn lähti Aleksin kanssa mummoa ja pappaa katsomaan :)

Nyt on ihana kuunella kun nuo omat murut tuhisevat, toinen toisella puolella ja toinen toisella ♡

Nyt hyvää yötä teille rakkaat lukijat :)

                      ♡ -Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti