tiistai 23. syyskuuta 2014

Neidin uudet vaatteet

Noniin täällä taas. Aivan älytöntä kuinka kiireisiksi mä olen meidän päivämme buukannut. Maanantaisin meillä on muskari, tiistaisin vauvajumppa, keskiviikkona käydään vauvatreffeillä (joka muuten aloitetaan ensimmäistä kertaa huomenna), nähdä ystäviä ja sukulaisia. Tämä ihana harrastuskin pitäisi saada mahtumaan johonkin väliin. Vaikeaa varsinkin kun haluan tätä täydellä sydämmelläni kirjoittaa teille ja itselleni.

Mulla on pari kirjoitusta julkaisematta, eivätkä osa niistä ole vasta kun aloitettu. Ne aion nyt tällä viikolla väsätä valmiiksi, oli aikaa tai ei :D

Mutta nyt vihdoin mulla on aikaa kirjoittaa loppuun tämä postaus, jonka alotin jo viimeviikon sunnuntaina. Saan istua sohvalla kaikessa rauhassa hellokitty peittoni alla Evelynin nukkuessa joten aloitetaanpa:

Mun ihana kummitäti toi sunnuntaina Evelynille hänen lapsensa entisiä vaatteita. Vaatteet olivat juuri kasikymppisiä joita tarvittiinkin.

Vaatteita tuli kaksi ihan tupaten täynnä olevaa muovipussillista ja yksi kassillinen kenkiä. Nyt ei paljon enempää tarvitakkaan, nimittäin kaikki talvivaatteetkin ollaan jo hankittu.

Ajattelin kuvata teille vähän mun lemppari vaatteita ja kenkiä, jotka Evelyn sai. Aloitan vaikka kengistä.

Voi luoja katsokaa nyt näitä ihania keltaisia converseja. Nämä ovat vielä isot kokoa 23, mutta mitä pienistä, ne menevät sitten aikanaan. Nämä oli mun ihan lempparit!


Nämä  adidaksen nasu kengät ja nämä hellokityt olivat myös mun lemppari kenkien joukossa, ja uskon Evelyninkin pitävän niistä.



Jatketaampa sitten vaatteisiin (kuvat ovat hieman huonoja, koska tyhmänä käytin erästä typerää muokkausohjelmaa jolla sain laitettua vaatteita yhteen kuvaan enemmän), kertokaa toki jos tiedätte jonkun paremman ohjelman kun cymeran :D

Tässä Evelynin ihana uusi toppapuku talveksi, johon ihastuin täysin. Tuo pipokin oli jotenkin niin suloinen.


Alimmaisen tiikeri paidan ostin Evelynille itse, sekin kävi heti silmiini.



Saatiin myös jumpsuitti ja collareita niitä meidän neiti tarvitsee aina.



Mitäs pidätte kengistä ja vaatteista? Mun mielestä nämä ovat aivan ihania.

Innoissani odotan jo milloin saan pukea Evelynille uuden toppapuvun, ihanan uuden pinkin pipon ja uudet lapaset päälle :) Terkuin talvea rakastava!! Piposta ja lapasista en ottanut kuvia, koska niitä en ole saanut kummitädiltäni. Eiköhän nekin talveen mennessä täällä nähdä kuvissa Evelynin päällä.

Hauskaa iltaa ja hyviä unia teille kaikille ♡

                         ♡ -Riikka

9 kommenttia:

  1. On kyllä kivoja vaatteita =) Toi toppapuku on aivan IHANA!
    Mäkin tykkään talvesta, toivottavasti saadaan tän vuoden puolella vielä lunta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Halusin sen heti kun näin sen :D

      Aijjaa säkin pidät talvesta. Taidetaan olla harvoja ihmisiä jotka talvesta pitää :D

      Poista
  2. On kyl suloisia vaatteita. Kehtaistko kertoa mikä tuon toppapuvun merkki on? On sen verran suloinen, et voisin tsekata oisko vastaavia jossain myynnissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin katsoa heti kun oon kotona, en muista ulkoa. Tuun sit kertomaan :D

      Poista
    2. Apua unohdin eilen illalla kauheassa hässäkässä, mutta puvun merkki on: lenne baby, löytyy varmasti lenne merkillä :)

      Poista
  3. suloisia vaatteita! :)) Toi toppis on kyllä ihan mielettömän suloinen ja tyttömäinen <3 Jeee kohta tosiaan on talvi ja jouluunkaan ei oo enään pitkä aika!! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jep ihanaa saa pukea kunnon vaatteet päälle :D Teilläkin ensimmäinen joulu nyt neli henkisessä perheessä, ihanaa ♡

      Poista