maanantai 1. syyskuuta 2014

Yömaidosta vierottautuminen?

Tällä kertaa jutellaankin sellaisesta asiasta kun:

Minkä ikäisenä olette saanneet lapsenne nukkumaan yöt ilman maitoa? Miten se on onnistunut? Kaikki vinkit otetaan vastaan!

Mulla alkaa kohta toivo loppua. Evelyn täyttää tämän kuun 9 päivä 9 kuukautta ja meillä heräillään edelleen juomaan maitoa öisin noin kolme kertaa. Päivällä Evelyn ei maidosta niinkään enään välitä. Pelkkää tuttia olen koittanut antaa ja myös vettä maidon tilalla. Jos annan vettä, Eve kyllä hyvällä tuurilla nukahtaa, mutta herää uudestaan viiden minuutun päästä. 

Aikaa olen käyttänyt kyllä öisin. Evelyn huutaa tasan niin kauan, että hän saa maitoa. Sitä jatkuu vaikka kolme tuntia. En tiedä olenko vaan laiska ja luovutan useiden tuntien päästä liian helpolla, mutta kyllä mullekkin on suotava nukkuma aikaa edes jonkin verran. Nälästä ei voi olla kyse, koska Eve syö illalla puuron ja juo vielä päälle 90 ml maitoa. 

Jos osaatte kertoa missä voisi olla vika vai onko se vaan ihan normaalia niin oisi kyllä tosi kiva.. Omia kokemuksiannekin haluan kuulla mielelläni, jos vaikka voisin testata jotain niistä :)

                        ♡ -Riikka

2 kommenttia:

  1. Meillä on viety yöpullo aina ennen kuin täyttää kaksi. Pienempi vaiva on ollut nousta antamaan pullo kuin kuunnella huutoa... Parivuotias sen sijaan ymmärtää jo puhettakin paremmin, niin helpompi vierottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei :) Helppoa olisi jos tytölle voisi vaan viedä pullon ja hän joisi itse, mutta vielä ei taidot ihan riitä siihen :/

      Poista