perjantai 24. lokakuuta 2014

Kuukauden lempiblogit!

                                                                      Heippa! 

Minäpä ajattelinkin tehdä tällä kertaa hieman uudemmanlaisen postauksen. Tälläistä postausta ei ole minun blogissani kertaakaan vielä nähty jotenka aloitetaanpa:

Kerron siis omin sanoin tämän kuun lempiblogit joita luen ja niitä tosiaan alkaa olemaan listalla ihan mukava määrä. Kaikkien blogit joita luen on aivan ihania, mutta nyt kuitenkin aion poimia tämän hetken lemppariblogit listastani :)

Mä itse tykkään seurata blogeja, jotka kertovat juurikin tästä vauva/lapsi arjesta. Ne blogit ovat mulle sellaisia seurattavia, joita tykkään seurata, koska oma elämäntilanteeni on samanlainen. Se mikä mun mielestä tekee blogista hyvän ovat: selkeä kirjoitus, selkeät ja isot kuvat, tiivis postaustahti, kommentteihin vastaaminen jne. Myös sellainen omanlainen kirjoitus tyyli tempaa minut aina mukaansa.  


http://kideblogi.fi/andsomethingdaily/

Andsomethingdaily on 26-vuotiaan Emmin blogi. Tämä ihanan pirteä blogi käsittelee niin arkea lasten kanssa kuin erilaisia inspiskuviakin. Tätä blogia on tullut seurattua siitä saakka kun itse aloitin bloggaamisen. Käykääpä kaikki tsekkaamassa, jos ette vielä lue Emmin blogia :)

http://bebeaulait.bellablogit.fi/

Ihanan Iinan mammablogi. Iina on yhden lapsen äiti. Blogissaan Iina kertoo vauva-arjesta ja mukaan mahtuu myös muita postauksia. Blogi on mielestäni todella persoonallinen ja mukaansa tempaava. Tämä ollut ehkä mun lemppareita siitä saakka kun blogia aloin itse kirjoittelemaan! Iinasta olen saanut todella rauhallisen ihmisen kuvan, vaikka sitä on kyllä vaikea mennä sanomaan kun ei ihmistä tunne. Hän kuitenkin vaikuttaa rauhalliselta ja "jalat maassa" olevalta ihmiseltä.

http://cindderella.blogspot.fi/

Liisan blogi on myös todella persoonallinen ja mielenkiintoinen. Liisan perheeseen kuuluvat hänen aviomiehensä, kaksi ihanaa tyttöä ja tietenkin tuleva pikkuinen. Blogi käsittelee monia eri asioita, päälimmäisenä kuitenkin perheen arkea ja se mille nostan itse hattua on se, että Liisa ei kirjoita vain kuinka ruusuista elämä on, välillä mukana ovat myös alamäet ja erilaiset huolet esimerkiksi vauva-arkeen liittyen.

http://nede93.blogspot.fi/

Ääk ihana Nea, on kahden pikkuisen Helmi ja Henni tytön äiti <3 Nea  blogi sisältää mm. heidän arkea, iloja ja murheita, Helmin uhmaikää, ihania kuvia jne. Nea kirjoittaa mielestäni todella hyvin ja esiin nouseekin yleensä mielestäni mielenkiintoisia asioita, joista juuri minä haluan tietää. Nea vaikuttaa aika paljon samantyyppiseltä ihmiseltä kuin minä, jotenka siinä yksi syy miksi hänen bloginsa on parhautta! 

Viimeisimpänä muttei kuitenkaan vähäisimpänä on:

http://blogit.kaksplus.fi/mammavaara/

Annukan blogi. Annukka on neljän tyttärensä äiti, jonka kirjoitus tyylistä ei hauskuutta puutu. Annukka käsittelee blogissaan mm. heidän arkea, koulu juttuja ja ominsanoinsa vaaleanpunaista arkea :D Noh noh, Annukan blogissa on myös hieman vakavempiakin juttuja käsitelty ja hän on kyllä todella vahva persoona, täytyy myöntää! Käykääpä katsomassa myös tämä :)

Siinäpä niitä oli ja osa lemppareista vielä puuttuukin. Jos laittaisin kaikki tähän olisi tämä varmasti loputon lista. Ainakin saatiin TOP 5 kasaan :) Nyt mä kyllä hipsin pois tämän koneen ääreltä ja laitan tämän kirjoituksen julkaisuun :)

                                                                 <3 -Riikka

4 kommenttia: