maanantai 20. lokakuuta 2014

Matkimista ja äksidenttejä :D

Tulinpa vain kertomaan, että meillä ei oikeesti kohta enään uskalla tehdä mitään, kun tyttö matkii aivan kaiken :D

Eilen yritin opettaa Evelynille inkkarihuutoa (voi luoja). Tämä siis tapahtuu niin, että kädellä tuohon suuhun eteen taputetaan ja huudetaan "ooo ooo oo!", jos joku ei vielä tiennyt. Nyt meillä inkkarihuudetaan :D Se on niin hauskaa Even mielestä. Huono puolihan siinä on se, että neiti tekee sitä myös ruokaillessa... Joten mitä muutakaan voidaan kuvitella kuin Evelynin sottaiset kädet ja naama ruuan jälkeen :D

Sen tiedänkin, että sammakoita ei pidä enään suustaan päästää kun tyttö osaa jo sanoa joitakin satunnaisia sanoja. En halua, että Even suusta pääsee sammakoita, ainakaan vielä tuon ikäisenä..

Ainiin pakko vielä tähän loppuun kertoa ja laittaa pari kuvaa, siitä mitä meillä tänään töhöiltiin. Siivosin keittiötä ja tyhmänä menin sitten pistämään sokeri kulhon siksi aikaa tuolille kun pyyhin keittiön pöytää. Noh siinä välissä kun kävin pesemässä rättiä meidän neiti kävi vetämässä tämän sokerikulhon alas tuolilta ja näin kävi. Tyhmä äiti!



Ah aina niin ihanaa!
                                                                      <3 -Riikka

2 kommenttia:

  1. meillä helmi yrittää olla niin avulias ja siitähän ei seuraa mitään hyvää.. täällä on ollut vessan pönttö tukossa kissan pelleteiden takia, korppujauhot ympäri keittiötä, patjat sängystä pois, laskut helmi kiikuttaa roskikseen ja kerran löysin erittäin kärsineen mandariinin pesukoneesta :D ah ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahahha ihana Helmi ♡ Ja mites se teidän maito äkdidentti :D Ei voi muuta sanoa kun vaan, että kyllä lapset kerkiää :D

      Poista