sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Lääkäri kuulumiset ja muuta.

Torstaina kirjoittelin siitä, että oltiin Evelynin kanssa lääkärissä. Sen päivän jälkeen kuumetta ei ole enään ollut, mutta se mikä neitiä vaivasi oli enterorokko. Tytölle tuli aika lievä muoto siitä. Näppylöitä on vain pari kädessä, pari jalassa, mutta peppu on täynnä pieniä näppylöitä.

Arvelinkin tämän rokon olleen kyseesä, kun oltiin tekemisissä Miron ja Minnan kanssa ja Mirollehan tämä tuli juuri silloin kun he olivat meillä kyläilemässä. Noh kolme päivää siinä menikin kunnes se iski meidän Evelynille..

Nyt kuitenkin Evelyn alkaa olemaan jo oma itsensä, vaikkakin näppylöitä on vielä. Täytyy toivoa, että kuumetta ei enään tule ja rokko menee ohitse ennen seuraavan viikon sunnuntaita kun olisi neidin 1-vuotis syntymäpäivä juhlat. Onneksi siihen on aikaa vielä viikko.

Tosin tänään mä olen ollut koko ajan ihan jäässä ja kurkku hieman kipeä. Ehkä mulla on vaan niin kamala stressi kaikesta syntymäpäiväjuhla järjestelyistä ja joulusta. Vaikka miksipä niitä stressaamaan.

Aleksin kanssa pyydetään, jos joku haluaisi ottaa Evelynin hoitoon keskiviikkona, niin me päästäisiin kunnolla shoppailemaan mun siskon lapselle Julialle syntymäpäivälahja, Evelynille syntymäpäivälahja, koristeita ja muut tarvikkeet syntymäpäiville. Täytekakun tilasimme Kulmakonditorion leipomosta. Evelyn saa ihanan vaaleanpunaisen prinsessakakun, jonka päällä koristaa kruunu. Itsehän en ole vielä kakkua nähnyt, mutta tätä ehdotettiin mulle kun mä kerroin vähän jotakin suuntaa antavaa minkälainen kakusta pitäisi tulla :) Sunnuntainahan se sitten nähdään :) Kyseessä onkin tällä kertaa appelsiini-kinuski täytteinen kakku NAM!

Nyt me aletaan Evelynin kanssa katsomaan Pikkuprinsessaa, joten heippahei kaikille :)

                                                                <3 -Riikka

2 kommenttia:

  1. Voi eikä, toi entero on kuulemma tosi paha rokkotauti.. Kaverilla, sen miehellä ja lapsilla oli se ja se oli kyllä ihan hirveen näköstä :/
    No mutta onneks Eve on jo paranemaan päin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nosti kuumeen melkein 40 asteeseen ekana päivänä ja ei noi näpyt kyllä kovin kauniita ole. Onneks oli vaan vähän niitä näkyvillä paikoilla.. Jep nyt ei onneks oo ollut enään kuumetta, mutta muskari joudutaan skippaamaan ettei tartu muihin.

      Poista