maanantai 22. joulukuuta 2014

Leivontaa ja joulusuunnitelmia.

Evelyn pääsi eilen leipomaan ensimmäiset piparkakut äidin ja isän kanssa. Ensimmäinen pipari tehtiinkin vähän isommassa mittakaavassa, nimittäin tuollainen jättisydän joka koristeltiin Evelynin kanssa yhdessä.



Neiti ei jaksanut kauan kylläkään leipoa. Piparkakkutaikinaa taisi mennä suuhun enemmänkin kun siihen itse asiaan :D Niimpä ajattelin, että ehkä nyt vähän toppuutellaan tyttöä, ettei tule masu pipiksi. No niinhän siinä sitten kävi, että minä leivoin piparkakut loppuun :D 



Pipareita tuli jos jonkun näköisiä. Tuli kuu, sydän, enkeli, joulukuusi, kukka, ukko, akka ja ihania muumipiparkakkuja. Muotteja muumeihin oli ainakin haisuli, muumipeikko, muumipappa, mörkö, niiskuneiti ja muumimamma. Joskus on myös ollut pikkumyy, mutta sitä ei tällä kertaa valitettavasyi löytynyt :(


Evelyn taisi olla päiväunia vailla, joten ei oikein innostunut meidän leipomissessiosta sen enempää :)

Tänään on muuten 22 päivä joulukuuta ja enään kaksi päivää jouluun :) Joulusuunnitelmat meillä on vihdoin valmiina. 24 päivä mennään aamusta Aleksin porukoille ja ollaan siellä iltapäivään saakka, jonka jälkeen lähdetään illaksi mun porukoille, siis siskon, äitin, veljen ja Julian kanssa viettämään joulua.

25 päivä mennäänkin sitten mun isälle ja pikkuveljelle aamupäivästä ja ollaan siellä iltapäivään ja sitten mennään vielä uudestaan Aleksin porukoille.

26 päivä meidät on pyydetty kylään Janetelle ja 27 päivä jääkin sitten varmaan meidän mummolle käyntiin! 

Nyt kuitenkin oikein hyvää joulunodotusta kaikille♡

                            ♡ -Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti