keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Linkittäkää bloginne!

Täällä kaivattais taas uutta lukemista, joten linkittäkääpä blogejanne tänne pienen kuvauksen kera :) Käyn kaikki läpi ja liityn lukijaksi minusta mielenkiintoisiin blogeihin :)

Toiveena mamma-, ja odotusblogit!

                         ♡ -Riikka

20 kommenttia:

  1. http://rosalienism.blogspot.fi/?m=1 olen hiljattain aloittanut uudelleen bloggaamiseen. Juttua luvassa kaikesta taaperon ja tatuointien väliltä! Tervetuloa seuraamaan :)

    VastaaPoista
  2. http://blogit.kaksplus.fi/blogi/pieninaskelin/

    Lifestyle-tyyppinen blogi joka käsittelee mahdottomaksi luultua raskautta ja synnytyksen jälkeen perhe-elämän käynnistymistä :)

    VastaaPoista
  3. http://odotustajavauvaarkea.blogspot.fi/?m=1 Blogini lukihäiriöisenä ja reilu 2 viikon ikäisen pojan kanssa touhuiluista :) ja blogissa myös mun odotusajasta

    VastaaPoista
  4. http://daninmatkassa.blogspot.fi/ Blogia kirjottelee nuori äiti Riihimäeltä. Mulla on syyskuussa -13 syntynyt poika ja seuraavan pikkusen laskettu on 17.7 :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa mulla 12/13 syntynyt 1v1kk tyttö ja nyt odotan toista lasta. Laskettuaika 10.8 :)

      Poista
  5. http://thebabystepp.blogspot.fi/
    Lapsiperhearkea, shoppailua, sisustusta ja paljon muuta. Poika 2/13, äiti 24vee :) Hirveä vauvakuume päällä ja toivotaankin vauvaa vielä tälle vuodelle :)

    VastaaPoista
  6. http://arjenihanuuksia2.blogspot.fi/
    19-vuotiaan äidin ja 1-vuotiaan tytön elämää laidasta laitaan. Pääasiassa arkirealismia, kuulumisia, askarteluja ja lastenvaatteita. :)

    VastaaPoista
  7. http://blogit.kaksplus.fi/blogi/oisiskonimun/

    28-vuotias kahden tytön ja maaliskuussa syntyvän poikavauvan äiti. Odotusta, taaperoarkea, valokuvausta, lastenvaatteita ja paljon kaikkea muutakin. :)

    VastaaPoista
  8. hulivilini.blogspot.fi

    25v, äiti 2v&2kk pojille :) Mammablogi höystettynä hömpällä :D

    VastaaPoista
  9. 26v äiti ja vaimo kahdelle pienelle 1v2kk ja nuorin 2kk. Blogi kertoo lasten arjesta. Blogin sekottuu mukaan. Myös meistä vanhemmista yhtä jos toista.
    http://aatunarkea.blogspot.fi

    VastaaPoista
  10. http://blogit.kaksplus.fi/blogi/ipananijainspiraationi/

    23-vuotias kahden pienen ipanan tällä hetkellä hieman häästressaava äiti. Blogissa ipanoita ja inspiraatiota, ajatuksia, arkea ja mielipiteitä :)

    VastaaPoista
  11. 21-vuotias opiskelija kirjoittaa tulevan vuoden iloista ja suruista, joita heinäkuussa 2014 syntynyt esikoinen tuo tullessaan. Pyrin kirjoittamaan blogia rehellisesti ja avoimesti.
    http://vuosielamaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. http://littlemoregirlythings.blogspot.fi/ lifestyle blogi joka käsittelee lapsiarjen ohella vähän kaikkea muutakin : ) itse olen 22v ja lapset 2v ja kohta 6v.

    VastaaPoista
  13. http://yhteenkasvettu.blogspot.fi/

    25-vuotiaan äidin blogi. Perhearkea, ajatuksia äitiydestä, lastenvaatteita ja sisustusjuttuja. Mukana tuollainen kohta 9kk-ikäinen pikkumies. :)

    VastaaPoista
  14. http://momistheblog.blogspot.fi/ Kaikkea, mitä kahden pienen lapsen äidin pään sisällä liikkuu. :)

    VastaaPoista
  15. http://maminaarteet.blogspot.fi/2015/01/gugguun-uutuudet.html Tervetuloa mukaan :)

    VastaaPoista
  16. http://blogit.kaksplus.fi/blogi/kasvukausi

    Blogissa kolmilapsisen perheen elämää, lapsipainotteista settiä on :) tervetuloa!

    VastaaPoista
  17. munlempihetki.blogspot.fi kohta 22v äiti ja vaimo. Lapset kohta 2v ja 4,5kk
    Etelä-Suomalainen äiti, ja vaimo. Kaksi pientä lasta ja talonraentaja -mies. Haluan kirjoittaa ylös positiivisia palasia elämästäni, kuvata kaikkia kauniita arjen iloja. Haluan höpöttää turhasta ja tärkeästä, sisustaa, shoppailla, leipoa ja kokata. Siinä ne tärkeimmät, lempihetkiä meidän elämästä.

    VastaaPoista
  18. XHEARTX . HENRIIKKA

    heijastimien tanssi suojatien yllä, harmaat perhoset hiuksissa ja päänsisäiset bileet... nuoren mutsin ihmeellinen elämä. omat jutut ja oma aika tässä ja nyt. menneisyydessä kasvukipuja, outouksia ja ihanuuksia, elämästä humaltumista, kädet maalissa, hiukset liimassa. kerrotaan asiat, niin hyvät kuin huonotkin mun kasvoilla, mun sanoilla,mun kuvilla, just niinkun ne on, höystettynä toisinaan pienellä sarkasmilla ja pessimismillä.. kasvetaan aikuiseksi hitaasti mutta varmasti... ehkä...

    VastaaPoista
  19. www.simplynathalie.blogspot.fi

    27-vuotiaan äidin lifestyleblogi. Kirjoituksia omasta elämästä, asukuvia, ruokakuvia ja juttuja 5kk ikäisestä poikavauvasta.

    Olen vasta aloittanut ja lukijoita kaipaan kovasti! :)

    VastaaPoista