maanantai 30. maaliskuuta 2015

Päivän kuulumiset kellolleen :)

Näin aluksi haluan sanoa, että älkää tappako :D Joudun ottamaan melkeimpä kaikki kuvista mun kännykän kameralla joka on ihan surkea rikkinäisen kameranlasin takia!! En jaksanut raahata järjestelmäkameraa mukanani, koska mulla ei ole sille laukkua ja ei oltu koko päivää oikeastaan ollenkaan kotona.

Klo: 6.30 

Evelyn herää pyytämään maitoa, en jaksaisi millään nousta, venytän ja venytän nousemista kunnes päätän käydä samalla vessassa kun annan maidon tytölle. Menen takaisin nukkumaan.

6.48

Pyörin sängyssä, en saa unta millään. Pakko laittaa puhelin pois kädestä ja yrittää nukkua vielä hetki, koska Aleksikin tuhisee vieressä tyytyväisenä ja Evelyn on jo uudestaan nukkumatin maailmassa :)

10:18

Herään uudestaan ihan unisena. Otan kännykän ja selaan facebookin läpi. Aleksi, jolla on tämä päivä pekkasta makaa vielä mun vieressä ja Evelynistä ei vielä kuulu mitään. Päätän nousta pikaisesti ylös ja mennä laittamaan itseni kuntoon. Mun täytyy ennen kello 12:00 olla labrassa kokeissa.

10:50

Herätän Evelynin puurolle ja puen tytölle päälle.


11:30
Mennään hammaspesulle ja harjataan hiukset. Aletaan pukea neidille ulkovaatteita päälle ja ollaan valmiita lähtemään labraan.

12:07

Odottelen vuoroani labrassa. Täällä on kamala jono. Aleksi ja Evelyn lähtivät siksi aikaa ajelemaan jonnekkin päin. Täällä käynnin jälkeen ajattelin, että me lähdettäisiin neidin kanssa käymään mun siskolla ja Aleksi meneekin sillä välin korjauttamaan meidän autoa ja lenkkeileemään.

13:15

Syödään Evelynin kanssa salamipastaa. Ruokailun jälkeen leikitään ja kohta puolin aionkin laittaa neidin nukkumaan päiväunia.




15:11
Ollaan edelleen Lauralla. Evelyn ei ole vieläkään nukkumassa päikkäreitä. Pyydettiin Krista kummikin tänne, koska meillä oli tylsää.. Nyt täytyy vaan odotella, että saadaan auto huollosta ja tyttö nukkumaan päikkäreitä vaikka sitten autoon.




16:16

Evelynin kummitäti on nukuttamassa neitiä Julian huoneessa ja mä odottelen täällä kovasti milloin Aleksi tulee Ballerina keksipaketin kanssa! Se jos joku on mun raskaushimo tällä hetkellä :D

17:00

Evelyn herää päikkäreiltä, annetaan neidille välipalaa ja suunnataan taas leikkimään neidin kanssa :)

20:06

Istutaan kaikki meidän koti sohvalla. Välistä jäi tunteja, koska ei oikeastaan tehty mitään kummoista. Vähän aika sitten käytiin pikaisesti kaupassa ja tultiin kotiin syöttämään Evelynille iltapala. Käytiin neidin kanssa myös suihkussa ja nyt vain rentoudutaan. Evelyn ei ole vielä kovin väsynyt, joten lupasin hänelle, että saa valvoa siihen saakka kun kiukku tulee, mutta viimeistään kello 21:00 on nukkumaanmenoaika. Me kuitenkin päätetään tämä kirjoitus tähän ja suunnataan sitten viimeistään yhdeksältä nukkumaan. Hyvää yötä kaikille!



                                                                      <3 -Riikka

4 kommenttia:

  1. Mä tykkään hurjasti näistä meidän päivä postauksista! Olenkin toteuttanut omassa blogissani muutaman! :)
    http://kunaitikelaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep nää on kyllä kivoja lukea, teen itsekkin tietyin väliajoin :) Tosin tämä postaus nyt ei mennyt ihan nappiin huonon kameran vuoksi, mutta jos seuraava tulisi sitten kunnon kuvin :)

      Käynpä kurkkaamassa heti kun ehdin :)

      Poista
  2. nää on ihania postauksia, voisin itsekin toteuttaa tälläsen lähiaikoina! :)
    Huhuh Eve nukkuu niin pitkään, oon kyllä kade :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toteuta vaan! Aika vaikeaa se on olla vähän väliä laittamassa ylös mitä milloinkin tekee, mutta näitä on kiva lukea jälkeenpäin :)

      Niimpä!! Joskus on pakko mennä herättämään toinen kun on vähän liiankin hyvät unenlahjat aamuisin :D

      Poista