sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Joulukalenteri Luukku 13. Evelynin synttärilahjat.


13 luukku aukeaa ja enään on 11 päivää jouluun, eli enään alle kaksi viikkoa. Meillä odotetaan jo kovasti joulua ja sitä tuoko pukki lahjoja vai ei :D 

Eilen oli Evelynin syntymäpäiväjuhlat ja lupasinkin tulla tänään näyttämään vähän mitä tyttö sai kaksi vuotis lahjaksi. Lahjoja tuli jonkin verran ja kaikki olivat kyllä oikein mieleisiä. Osa jopa oli sellaisia lahjoja, joita oli neidin joululahja listassa.

Nyt siis lahjoihin mitä Evelyn sai:

* Muumi dvd tuli mummolta. Eve rakastaa yli kaiken katsella muumeja, joten tämä oli oikein mieluinen lahja neidille.



* Toinen mummo ja pappa toi neidille tälläisen aivan ihanan muumi repun, jota tyttö voi sitten vaikka käyttää yökylä-, ja syksyllä alkavan päiväkoti reissujen ajan. Muumi reppu oli kuulemma haettu ihan oikeasta Muumi liikkeestä. Mä en edes tiennyt, että tälläisiä on! Pakko päästä käymään :)



* Me Aleksin kanssa ostettiin Evelynille tälläiset ostoskärryt, joiden mukana tuli ostoksia.



* Aleksin sisko osti Evelynille kassakoneen. Nyt tyttö pääsee leikkimään kauppaleikkejä oikein kunnolla.



* Evelynin kummisedältä tuli tälläinen dublo rakennus jutska, joka on myös tosi kiva neidille. Evelynillä on ennenstäänkin näitä dubloja ja nyt kokoelmaan saatiin niitä lisää.



* Pappa, Piia ja Evelynin setä (mun pikkuveli) toi Evelynille Muumi kirjan, jossa on mukana dvd, satu vihkosen, jossa mukana tassuttelu ja hieronta ohjeet ja kokin asun :) Eikä tietenkään saa unohtaa näitä aivan ihania Muumi petivaatteita.





* Mun mummilta ja ukilta Evelyn sai hyvän yön kirjan kaulurin, hatun ja nukelle ihanan muumi asun. Me saatiin Aleksin kanssa tälläinen "hyvää joulua"-koriste.



* Krista toi neidille paidan, housut, ponnareita ja namia.



* Minnalta saatiin ponnareita ja sukkia.



* Mun serkku toi Evelynille sukkikset ja pikkareita :)



Sellaisia kivoja lahjoja tuli tällä kertaa neidille :) Täällä leikitään näillä leluilla ihan innoissaan ja ei malteta enään oikein muuta tehdäkkään.

Nyt hyvää yötä kaikille. Me lähdetään Aleksin ja tyttöjen kanssa nukkumaan :)
                             
                              ♡ -Riikka


4 kommenttia: