tiistai 1. maaliskuuta 2016

Heipat helmikuulle ja tervetuloa maaliskuulle.

Tänään on maaliskuun ensimmäinen päivä. Helmikuu siis oli ja meni. 

Helmikuussa mm.

* Emily oppi ryömimisen jalon taidon.
* Käytiin Evelynin kanssa uimalassa uimassa.
* Emily täytti 6 kk ♡
* Sain vihdoin saliohjelman itselleni.
* Evelyn siirtyi omaan huoneeseen nukkumaan, niinkuin Emilykin.
* Minä täytin 23-vuotta.



Helmikuussa siis tapahtui vähän kaikenlaista. Oheiset tapahtumat ovat ehkä ne kaikkein mieleen painuvimmat, jotka täällä blogin puolellakin taisin tuoda ilmi.

Tänään kuitenkin alkoi maaliskuu ja voi, kyllä sen huomaakin. Aurinko on alkanut paistamaan nätisti taivaalla ja jopa hieman lämmittämään. Illalla on pidempään valoisaa ja saattaa kuulla jo lintujenkin viserrystä. Ahh, ihanaa kevät on tulossa ♡

Meidän maaliskuun alku näyttää aika tupaten täydeltä. Koko ensimmäiseksi viikoksi on sovittu juttuja ja taitaa niitä olla myös seuraavalla viikolla.

Huomena pääsen taas hierojalle, torstaina ollaan sovittu, että mennään parille kaverille, perjantaina nähdään mun serkkua ja hänen lasta, jonka jälkeen tiedossa olisi Hoploppia kera ystävien ja heidän lapsien, lauantaille sitten olisikin junamatka blogi tuttavan luokse :)



Tämä maaliskuu on kyllä sellainen kuukausi joka nostaa odotukset korkealle kesän tulon kannalta. Yleensä rakastan talvea yli kaiken, mutta nyt musta on salaa tullut myös hieman kesäihminen. 

Odotan kovasti sitä, kun koivuihin alkaa tulla hiirenkorvia ja lehdet puhkeaa puihin, asfaltti alkaa tulla esiin lumen alta ja päivänvalo pitenee iltaa kohti. Myös odotettavissa on se, kun lapsia ei tarvitse topata tuonne pihalle vaan saa lähteä pelkässä mekossa ja kengissä tepsuttelemaan ulos. 

Nyt peukut pystyyn, että järjetöntä takatalvea ei enään tule!

                          ♡ -Riikka

4 kommenttia:

  1. Mä ooon niiin kevät fiilareissa et nahka repee kohta ilosta :D:D Ja toivotaan ettette saa nyt sitä pöpöä, ois kiva nähdä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin minäkin! Tää aurinko ja kaikki IHANAA!! ♡

      Mä kanssa toivon, peukut vaan pystyyn, että säilytään.

      Poista
  2. Tutustuttiinko me tammi vai helmikuussa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenki muistelen tammikuuta :D en mee kyllä varmaksi vannomaan :D

      Poista