torstai 10. maaliskuuta 2016

Kun kiukuttaa..

Tiedättekö niitä päiviä kun tekisi mieli repiä itseltä hiukset päästä lasten kiukutellessa. Et voi kuitenkaan näyttää raivoasi pienille lapsille ja loppu peleissä vaan tukahdutat tunteesi.

Noh mulla on tänään sellainen päivä. Kolme huonosti nukuttaua yötä takana, ei siis lasten takia vaan en ole itse vain saanut unta. Aamuherätys viimeistään puoli 8 aamulla ja Evelynin uhma + Emilyn flunssa päälle, joka ei siis missään vaiheessa ole vielä kunnolla lähtenyt. Emilyn kanssa käytiin jo lääkärissäkin, mutta mitään muuta ei oikein ole tehtävissä kun suolatipat nenään.

Täällä on ollut tänään vain kiukuttelua, itkua ja hampaiden kiristystä. Ai, että mä sanon, että te keillä on esimerkiksi viisi lasta niin olette kyllä ihan super mutseja!

Loppu ilta meillä meni kuitenkin ihan kivasti, eikä lapset kiukutelleet oikeastaan ollenkaan, jos olisin verrannut aamun kuvia näihin illan kuviin, niin olisin kyllä sanonut etten usko laisinkaan, että mitään kiukkua olisi missään vaiheessa edes ollut.







Nukkumaanmenoaika olikin sitten taas Emilyn kanssa todella vaikeaa, kun toisella oli nenä tukossa ja mikään ei taas oikein meinannut auttaa. Tässä juuri kirjoittaessa odottelenkin, milloin neiti taas parkaisee itsensä hereille. Meillä tulee varmasti pitkä yö. Nukkukaa te kuitenkin hyvin <3

                                                                         ♡ -Riikka

4 kommenttia:

  1. Tää flunssa on kyllä niin saa**nasta. Välillä tekee mieli laittaa omat aivot tehosekoittimeen kun lapset on ihan räkäsiä ja kiukuttelevat sen mukaisesti. Jospa meillä ja teilläkin ensi viikko olisi parempi <3 Ihanat tytöt, alkaa jo ikäväkin iskeä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta. Mä en tajua miten Emily on koko ajan räkäinen. Onneks Evelyn on vielä säästynyt toistaiseksi.

      Täytyy toivoa, että Emily nyt tervehtyisi kunnolla. Tuntuu, ettei missään voi käydäkkään kun heti neiti tulee kipeäksi. Viime viikolla kun tuli oltua siellä perhekahvilassa ja hoplopissa niin sieltä kai taas paheni tauti, tiedä sitä..

      Ois kyllä kiva nähdä pitkästä aikaa ♡

      Poista
  2. Niin nuo mussukat on maailman "raivostuttavimpia" ja ennenkaikkea rakkaimpia :) <3
    Toivon sulle todellakin hyviä yöunia <3

    VastaaPoista
  3. Niimpä :)

    Kiitos ja samoin sinne ♡ :)

    VastaaPoista