maanantai 25. huhtikuuta 2016

Ihme ja kumma,

Kalat asuu vedessä ja
kuu ja tähdet taivaalla, 
mut lapset voivat purjehtia unilaivalla.
Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa,
Se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa.

Pääsin tekemään yhteistyötä aivan ihanan Pikkunorsu-nimisen yristyksen kanssa. Pikkunorsu myy lastenjulisteita ja kortteja, joissa on hyvinkin tuttuja lastenlaulujen sanoja. Sivulta löydät myös tuotteita, joissa seikkailevat Pikkunorsun pienet eläinkaverit. Julisteita sivuilta löydät kahdessa eri koossa 21x30 cm A4 ja 30x40 cm A3.

Sain valita Pikkunorsun sivuilta meille yhden lastenlaulujulisteen ja päätinkin valita Ihme ja kumma-nimisen lastenlaulun, se on varmastikkin suurimmalle osalle teistäkin tuttu laulu.



Tämä taulun laulu on ollut aina yksi mun lempilauluista pienenä ja vielä vähän isompanakin. Se miksi halusin tämän taulun meidän Emilyn huoneeseen laittaa oli puhtaasti vain sellainen syy, että nuo laulun sanat kuvaavat tätä hetkeä niin hyvin. Emily ihmettelee ja kummastelee kaikkea mitä vaan käsiinsä saa. Eräänäkin päivänä neiti löysi oman villasukkansa ja kypärämyssyn, joiden kanssa peuhasi useamman vartin ♡



Pikkunorsun nettisivuilla on todella paljon lastenjulisteita, joissa on eri lastenlauluja. Silmääni iski moni eri juliste, mutta päätin kuitenkin haluta Ihme ja kumma julisteen meille. Useasti olen laulanut tätä ja montaa muuta lastenlaulua, joita Pikkunorsusta löysin Evelynille ja Emilylle.

Nyt kun kerran pääsin tutustumaan tähän nettikauppaan, aion laittaa vielä tilauksen menemään ja tilata myös Evelynin huoneeseen A3 kokoisen julisteen. Tuiki tuiki tähtönen on myös meidän yksi lempilauluista, joten uskon, että se tulee meidän Evelynin huoneen seinälle.


Mitkä laulut teille on jäänyt mieleen omasta lapsuudestanne ja minkälaisia lauluja omat lapsenne kuuntelevat? Kuuntelevatko he paljon samoja lastenlauluja kun itsekkin kuuntelitte pieninä vai kuunellaanko teillä ihan erilaisia lauluja?

Käykää tekin tutustumassa Pikkunorsun juliste valikoimaan ja tilatkaa itsellenne sieltä söpöjä tauluja lastenlaulujen sanoilla <3

                                                               <3 -Riikka

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eikös olekkin, mä rakastuin tähän heti tuiki tuiki tähtösen lisäksi ♡

      Poista
  2. Aivan ihana taulu. Olen juuri tuollaisia tauluja ajatellut tehdä Ässälle. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mustakin :)

      Nämä taulut ovat kyllä ihania ja niin hyvä keksintö kirjoittaa laulujen sanoja. Sisustaa hyvin meidän tyttöjen huoneita :)

      Poista
  3. Noi pikkunorsun taulut on kyllä niin herttaisia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja niitä tekisi mieli ostella vaan tyttöjen huoneet täyteen :D

      Poista