lauantai 9. huhtikuuta 2016

Ihonhoitoilta Mary kay!

Näin alkuun ilmoitan, että tämä ei ole yhteistyöpostaus yrityksen kanssa, joten en ole kertonut sen enempää tietoa yrityksestä enkä muistakaan tärkeimmistä asioista. Halusin tehdä postauksen ihan omalta näkökannaltani Mary kayn tuottesiin.

Sain ihanan tilaisuuden pitää meillä täällä kotona ihonhoitoillan neljälle ystävälleni. Meillä oli täällä myös Mary kayn konsultti, joka ohjasti meitä hoitamaan ihoamme oikein.

Ihonhoitoilta alkoi meillä viime keskiviikkona kello 17:00 ja sitä ennen noin puoli viidenmaissa konsultti tuli meille laittamaan kaiken valmiiksi.




Kun kaikki olivat paikalla, päästiin aloittamaan ilta. Aluksi konsultti kertoi hieman itsestään, työstään ja Mary kay:sta yrityksenä, jonka jälkeen päästiin kokeilemaan aivan ihanaa käsihoitoa.

Käsihoidossa saimme laittaa käsiimme mehiläisvahaa, joka lämmitettiin hieromalla käsiin. Mehiläisvahan jälkeen käsiin laitettiin persikalta ja aprikoosilta tuoksuvaa kuorinta-ainetta, joka pestiin pois ja voin sanoa, että sen jälkeen oli kyllä todella pehmeät kädet ihan seuraavalle päivälle saakka. Lopuksi saimme vielä käsiimme voidetta, joka kosteutti kätemme. Tottakai mun oli myös ihan pakko käyttää lahjakorttini näihin käsienhoitotuotteisiin ja itselleni jäikin maksettavaksi vain alle pari kymppiä näistä kolmesta tuotteesta.




Toinen hoito, mitä saatiin kokeilla oli huulihoito. Huuliin laitettiin aluksi kuorinta-aine, jonka jälkeen kuorinta-aine pyyhittiin pois. Lopuksi huulet rasvattiin vielä huulirasvalla. Myös huulista tuli ihanan pehmeät ja ääreisverenkierto lähti kyllä hyvin toimimaan, nimittäin sain aivan ihanan punaiset huulet hetkeksi aikaa.

Teimme myös erilaisia kasvohoitoja ja lopuksi konsultti auttoi meitä vielä löytämään oikeanlaisen värivoiteen juuri omiin kasvoihimme. Saatiin hyviä vinkkejä, miten värivoide kuuluu levittää kasvoihin ja miten sitä ei kannata levittää. Konsultti kokeili meille kolmea eri värivoidetta, joista ensimmäinen suuntautui hieman vaaleanpunaiseen päin, toinen keltaiseen ja kolmas oliivin vihreään. Omille kasvoilleni oliivin vihreä oli hyvä väri. 



Lopuksi vieraat saivatkin sitten kahvitella ja tietenkin olin myös leiponut heille mokkapaloja, jotka olivat kyllä onneksi kaiken häsläyksen jälkeen onnistuneet. Sain nimittäin kesken päivää sen ihanaakin ihanimman pääkivun ja olin unohtanut sekoillessani laittaa taikinaan kokonaan vehnäjauhot (mikä tyhmä). Noh voitte vaan arvata ihmettelinkö kun taikina kupli uuniin mennessä ja tuli palaneena uunista pois :`D Toisella kerralla onneksi jo onnistui, vaikka jouduinkin lähteä kauppaan ostamaan vielä tomusokeripaketin, joka oli aikaisemmin unohtunut kaupasta ostaa.



Ilta kokonaisuudessaan oli oikein mukava ja uskon, että kaikki mukana olleet vieraanikin pitivät illasta, ainakin jutusteluidemme perusteella. Puhuimme myös hieman uudesta illasta, jossa mahdollisesti saisimme apua meikkaamiseen. Ainakin minua se kiinostaisi jonkun verran, koska tuntuu, että olen meikannut aina samallatavalla ja joskus haluaisin mielelläni kokeilla jotai aivan uutta. Ei välttämättä niinkään mitään räväyttävää, mutta edes eri värejä, mitä olen yleensä tottunut käyttämään meikeissäni.

Pakko kyllä vielä näin loppuun sanoa, että jos teille sattuu tuotteet joskus vastaan tulemaan, niin kokeilkaa ihmeessä. Itse en ollut koskaan kuullut kyseisestä ihonhoitotuotemerkistä, mutta nyt kun olen tietoinen asiasta ja tuotteita kokeillut niin voin vain sanoa, että rakastuin tuotteisiin joita kokeilin ensisilmäyksellä :)

                                                                   <3 - Riikka








4 kommenttia: