perjantai 24. kesäkuuta 2016

Juhannus.

                                                   Ihanaa juhannusta kaikille <3

Meidän tämän päivän juhannussuunnitelmat ovat lähteä käymään kaupassa ja hakea sieltä krillattavat ruuat täksi päiväksi. Eilen tein jo viikon ruokaostokset Prismassa, mutta enhän tietenkään tajunnut ostaa krillattavia samalla. Meillä on lapset tänään kotona, (niinkuin aina :D) joten lähdetään viettämään juhannusta mun ystävälle, jolla on myös 6 lasta :) Tosin yksi heistä ei ole tänään kotona.


Aiotaan krillailla, käydä heidän pihasaunassaan, uida, leikkiä lasten kanssa ja tietenkin jutella niitä näitä. Saa nähdä näemmekö juhannuskokkoa tänä juhannuksena.


Päivän kulku:


Meidän juhannus alkoi siten, että heräsin kello 06:00, kun Evelyn tulee meidän huoneeseen nukkumaan. Siinä vaiheessa hieman ihmettelin, kun pikkuneiti ei ollut vielä kertaakaan herännyt koko yön aikana ja yleensä hän herää ainakin kerran yössä. Kuulin kuitenkin kuuden aikaa aamulla yhden itkaisun, joten jatkoin hetken vielä unia.


Aleksi heräsi Evelynin kanssa katsomaan piirrettyjä 08:30 ja itse makoilin vielä sängyssä, koska Emily nukkui.


08:55


Keräilin itseäni sängystä, jotta pääsisin ylös. Väsytti jostain syystä aivan mielettömästi, vaikka sain nukkua koko yön, jos yhtä vessassa ja juomassa käyntiä yön aikana ei lasketa.


09:10


Nousin ylös sängystä ja kävin hakemassa Emilyn. Pikkuinen oli taas niin iloinen heti kun huoneeseen astuin. Vaihdoin neidille vaipan ja puettiin päälle. Saman homman tein myös Evelynin kanssa, jonka jälkeen aloin tehdä aamupalaa molemmille tytöille ja itselleni.




10:00

Tytöt lähtivät aamupalan jälkeen leikkimään keskenään Evelyn huoneeseen ja minä päätin ottaa siivouskamppeet esiin ja alkaa siivoamaan. Mun mielestä kotiin on paljon kivempi palata, kun on siistiä.


11.32


Olen saanut siivottua koko kodin ja nyt katselen kun tytöt leikkivät. Odottelen samalla äitiäni, eli tyttöjen mummia meille kylään.







11.41


Aleksi lähtee lenkille ja itse laitan Emilyn päiväunille ja annan Evelynille välipalaa. Sen jälkeen alan laittamaan itseäni valmiiksi.





12.07

Äiti tuli meille ja alettiin keittämään kahvia ja juttelemaan kaikenmaailman juttuja. Soitin myös omalle mummolleni juhannukset ja lupauduin kyläilemään hänen luona seuraavalla viikolla :)


12.30


Annan Emilylle ruuan, Evelyn on päiväunilla tai niin ainakin luulin. Ei kyllä tosiaan mennyt kauaa kun neiti jo tepasteli takaisin keittiöön katsomaan, kun isi tuli kotiin :D



13.00

Aleksi tekee meille ruuan ja aletaan syömään. Valmistaudutaan ruuan jälkeen kaupassa käyntiin.


14.09


Lähdetään liikkeelle ja käydään kaupassa. Käyn ostamassa puuttuvia grillattavia, jonka jälkeen joudutaan käydä vielä hakemassa mun kamera kotoa, koska unohdin sen sinne.




15:00


Ollaan perillä ystävillämme. Aletaankin melkein samantien grillailemaan. Noh, jos totta puhutaan niin eipä sitä paljon itse tullut grillailtua. Oltiin lasten kanssa ulkona ja ystäväni mies grillasi. Toki itse autoin ruuan tekemisessä sisällä.




Tästä eteenpäin mä olen unohtanut merkata kellon ajat ihan kokonaan, milloin tehtiin mitäkin, mutta ehkä laitan vain kuva pläjäyksenä loput juhannuksemme tunnelmasta.










Meillä oli oikein kiva, rauhallinen ja lapsientäyteinen juhannus <3 

Mitenkä teidän juhannus sujui ja mitä teitte?


                                                               <3- Riikka



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti